Der er en række af salget lukke strategier, som du kan lære med forskellige dem anvendt i forskellige situationer. Hver sælger kan være mere komfortabel med et eller andet. Som en virksomhedsejer vil du være sikker på at du og dine sælgere bliver udsat for en række forskellige strategier, så de kan vælge, foretrækker de afhængigt af forskellige situationer.

Første gang skal du skal forstå, at før du kan hjælpe din udsigt til at identificere fordele ved at købe dine produkter eller tjenester, du også instruere dem af ulemperne.

Så du og udsigten analysere punkterne på din liste og identificere styrker og fordele mens overvinde ulemperne.

Målet her er fordele opvejer ulemperne og lukke handlen.

At tage det med dem tæt-dette giver mulighed for udsigten til faktisk tage varen hjem eller afprøve produktet. Ideen er at når dette sker, udsigten vil være i stand til at skille sig af med produktet og skal have det.

Der er en historie om en sælgere, som solgte pet hunde. Sælgeren sagde “her, tage hjem og give mig et opkald i en uge. Hvis du ikke ønsker det, vil jeg komme og få det”. Når at hunden var der og den unge søn faldt i kærlighed med det, var der ingen måde at hund gik tilbage.

Underlagt godkendelse Close – giver dette en sælger at faktisk lukker et salg, men gør det underlagt visse uforudsete udgifter. Med andre ord, det op til sælger på dette tidspunkt til virkelig lave noget arbejde, når det er muligt at hjælpe udsigten med at fjerne uforudsete udgifter dermed gør salg officielle. .

Tage væk tæt-jeg foretrækker dette ene. Det er menneskets natur at ønsker, hvad man ikke kan have. Sælgeren siger ting som, “dette produkt ikke er for alle. Det er en bestemt slags person, der kan sætte pris på denne service.”

Den Standby føler Close-denne tilgang sigter på at oprette empati med din udsigt situation i et forsøg på at overbevise dem om, at du eller en forudgående kunde har faktisk håndteret deres situation.

Den ordre Form Close-undertiden udsigten muligvis lidt opmuntring og det er nyttigt at faktisk tage dine ordreseddel eller kontrakt og sætte det i ftont af din udsigt. Fortæl dem at gennemføre et afsnit og du vil udfylde resten.

Aldrig sige, “Underskrive kontrakten”, som har en meget negativ konnotation. Det fremgår alt for bindende og stive til din udsigt

Hvis de ikke har hørt nok grund til at købe, du så sige “”Hvis vi gør dette, vil du købe?”skal du identificere, hvad det vil tage for udsigten til at bryde og købe.

Formodede Close-Under denne metode du faktisk gå på antagelse eller formodning om, at udsigten har allerede besluttet at købe. Du kan tale om hvordan en udsigt vil nyde den vare eller tjenesteydelse eller hvordan fordelene kan nydes.

Når udsigten får i vane med at tale, følelse og tænkning som de allerede har varen, er salg næsten alle men afsluttede.

Oplysende Close – hvis dine produkter eller tjenester er sådan, at din udsigt har brug for flere oplysninger for at gøre deres sind, så mere relevante oplysninger kan du dele det mere sandsynligt, udsigten er at købe.

Overvinde mål Close-du kan identificere kundeemnets særlige indvendinger mod at købe og fokusere på måder at overvinde disse indvendinger. Som du med held udføre denne opgave, lukke vil følge lige bagefter.

Instruktions Close-hvis slut kræver køber at vide, hvordan du bruger dine produkter eller tjenester, det er afgørende, at du giver detaljerede instruktioner, hvis det er relevant.

Direktiv tæt-dette er når du faktisk taler til dit emne og fortælle dem hvad de skal gøre. Direkte dem til at gå over og tilmelde dig. De vil reagere ved at købe når bedt om at gøre dette. Det er en af de nemmeste måder at gøre et salg.

Eksklusive Close-du angive i alle marketing du gøre dine produkter eller tjenester er meget eksklusiv. Låse dørene og kun tillade kunder og henvisninger til at indtaste. Snart vil du finde de ønsker det, fordi alle ønsker. Uanset de strategier, du og dine medarbejdere lære og gennemføre, er alle bevidsthed, salgsstrategier tilbydes vigtigt at gå en lang vej i din business salgsarbejde.

Copyright © 2005 Abe Nathalie

Du kan offentliggøre denne artikel i din ezine, nyhedsbrev på dit websted, så længe bylinen er inkluderet og artiklen er indeholdt i det hele. Jeg spørger også, at du aktivere nogen html links findes i artiklen og i forfatterlinjen. Behage sende en høflighed link eller en e-mail, hvor du udgiver: support@multiplestreammktg.com