Mange mennesker indlede affiliate marketing arena med håb om at gøre nogle hurtige penge, samtidig gør den nøgne minimum mængde arbejde og forberedelse.

De forventer at gøre den slags penge super søsterselskaber gøre inden for fem minutter på at deltage i en affiliate program uden at gøre andet end at sende et par ezine annoncer.

Hvordan kan jeg vide?

Fordi jeg var der, jeg gjorde præcis det samme, det var hvad affiliate program ejerens instruktioner sagde at gøre; tilmelding, sende nogle af vores pre-made annoncer ud til et par ezines og nyhedsbreve og vente på penge til at komme. Åh og sende dem direkte til dette affiliate link, så du vil blive krediteret med salg.

OK, ja, jeg gøre et par salg, men kun lige nok til at bryde selv. Det var ikke form for indkomst de lovede, så tænkte jeg, ‘nå må der andre affiliate programmer derude, der vil gøre mig flere penge’, så jeg flyttede til en anden, og gæt hvad, cyklussen gentages.

Gør du lyder det bekendt? Det er undertiden benævnt som 30 dages gennemsnit affiliate levetid.

Når du tilmelder dig et affilieret program ikke de bare gøre det til at lyde så let?

Nå er her den sandhed, det ikke er let, hvis du ikke ved hvad du laver! Men hvis du gør, du kan gøre store super affiliate type indkomst, at kun et lille mindretal af datterselskaber gør. Men det kræver, indsats og udholdenhed!

Nu spørge dig selv disse tre spørgsmål,

Har du din egen hjemmeside?

Har du et nyhedsbrev?

Sender du udsigter direkte fra din reklame til din affiliate webside?

Hvis du ikke har affiliate nogen af de første to du har meget lille chance for at gøre store provisioner gennem-programmer. Beklager, men det er sandt.

De bedst sælgende datterselskaber har alle et par ting til fælles. de alle har deres egne hjemmesider og nyhedsbreve og de også aldrig sende udsigter direkte fra deres reklamer direkte til deres affiliate webside.

Det er virkelig vigtigt, hvis du er en affiliate marketing til at have din egen hjemmeside med mulighed for at indsamle e-mail-adresser. Jeg er sikker på, du vil have hørt, at penge er på listen. Hvis du har nogen liste din usandsynligt, at mange penge.

Hvis du kan tilbyde besøgende til din hjemmeside et gratis nyhedsbrev, e-bog eller kursus, hvis de tilmelding til din liste, du bør være i stand at opbygge denne liste af muligheder uden for meget besvær. Men du er nødt til at sælge opt-in, så meget som du ville et produkt som mennesker er langt mere forsigtige med at overdrage deres e-mail-adresser disse dage. Så sørg for du tilbyde noget god værdi at tjene din udsigt tillid og opbygge din troværdighed.

I ebook eller nyhedsbrev kan du medtage eller anbefale produkter som du er tilknyttet. Så i stedet for at sende udsigten direkte til din affiliate webside, sender du dem til din hjemmeside, hvor du indsamler e-mail-adresser; Dette giver dig mulighed for at følge op og anbefale produkter og relaterede produkter, som du mener, de ville være interesseret i.

Derfor kan du gøre flere salg fra et perspektiv, der henviser til, at før du kan have gjort en hvis du var heldig eller blot tabt udsigten for evigt.

Levere godt indhold i dine nyhedsbreve og eBøger, give ærlig anbefalinger om produkter for dine kundeemner og de er meget mere tilbøjelige til at stole på dig og købe fra dig.

(Velkommen til at bruge denne artikel online og i din e-mail-nyhedsbreve, så længe du forlader det intakt og ikke ændrer det i hvert fald. Byline og biografi skal forblive i artiklen.)