Når du køber et hus eller et køretøj er nogle af de største investeringer, du kan støde på, så sørg for at du har nogle færdigheder og oplysninger med hensyn til at forhandle en god handel for dig selv. Når du køber et køretøj, der er flere stykker af oplysninger, som du skal være bevæbnet med, når du foretager dit køb. Jeg vil diskutere kort om køb af brugte biler i min næste artikel. Vær opmærksom på at sælgeren, der har specifikke oplysninger relevante prisen og er ikke villige til at fortælle dig alt om dit køb. Så vær klar til dem. Her er nogle tips i at købe nye køretøjer, som du bør holde for øje.
1. tage tid i at foretage et køb; forfølge din søgning, når sælgere ikke på partiet. Prøv at kigge for et køretøj på en søndag eftermiddag, sent lørdag eftermiddag eller endda tidligt søndag morgen. Dette vil give dig tid til at analysere priser, rabatter og typen af køretøj du gerne vil købe uden afbrydelser. Du har en klar tankeproces på dette tidspunkt.
2. ved hvor meget du vil tilbringe hver måned ud af dit budget for din nye bil. Vil du være i stand til at råd til en bil til efterretning $550 måned? Dette bør allerede beregnes før taler til enhver sælger. Stå fast på hvad du kan tillade sig og kan ikke blive talt i et køretøj, du ikke ønsker eller ikke har råd.
3. Bliv bekendt med oplysninger om prisnedsættelsen som hvor længe køretøjet har indstilling på masse; Du kan se disse oplysninger ved at åbne døren og ser inde i dørpladen. Dette vil fortælle dig, hvornår køretøjet ankom på partiet. Køretøjet sidder jo længere jo mere de ønsker at slippe af med den. Dette kunne være en fordel værktøj til din forhandlingsprocessen.
4. kig på rabatterne omhyggeligt; Du skal opnå gode rabatter samt dealeren. For eksempel: en biler oprindelige pris er $30.000. MSRP = fremstilling foreslog udsalgspris, som er $27.500-dette kan være hvad forhandleren betalt for bilen. Så er der en forhandlernes producent rabat, som forhandleren modtager også at de kan ikke forbi på dig. Denne pris kan for eksempel være $1.500,00. Nu er prisen på køretøjet $26.000. Dealeren er også fastsat en fordel til at flytte en bil hurtigt (aggressive salg) inden for en bestemt tidsramme. Dette kunne være $500-$1000 for dem. Du kan ikke se dette gavn enten. Nu kan du forhandle om prisen på $25.000 eller $25.500. Der er også en forhandler omkostning, som skal indregnes på $500 til $1000. Forhandlerne ønsker ikke du at vide om dette så godt. Så, kaldet sande forhandler pris kan være $24.500 til $25.000.
5. til denne pris du kan give et tilbud på $24.500 til $25.500 på $30.000 køretøjer og kan betale $4500 til $5000, mindre på dette køretøj hvis dit kredit er god og det kan være mere. Husk de skal salg denne bil og du er i kontrol ikke dem. Husk altid, de har brug for dig mere, deres indkomster er afhængige af den. Så brug hver analytisk værktøj, du har.
6. forhandle prisen på bilen ikke den månedlige betaling; du vil se forskellen og det vil arbejde for dig langsigtede.
7. få mindst 3 eller flere citater fra andre forhandlere på den særlige model af valg. Dette vil hjælpe dig med at komme tættere på din pris.
8. Beregn din betaling og søge efter skjulte priser eller interesse vandreture.
9. du behøver ikke ekstra, ekstra garantier for maling job eller andre dele på bilen de fleste af disse er allerede dækket. Du kan beskytte dig selv med udvidede garantier, men ikke alle mumbo jumbo dealeren taler.
10. i de fleste tilfælde behøver du ikke at satte en udbetaling, selvom din kredit er marginal. De forhandler stadig gør penge på du afhængigt af flere variabler kodet i den kontrakt du logge så vær forsigtig. Så holde dine kontanter i lommen hvis for enhver pris.
11. Prøv at købe bilen under lukning af regnskabsåret, generelt omkring oktober, forhandlerne forsøger at slippe af med gamle lager til at købe nyt materiel og du kunne drage fordel af dette.
12. Endelig, kan du søge www.CarInfo.com eller andre hjemmesider for flere tips og oplysninger om køb og slå forhandlerne på deres eget spil.