Du kæmper gennem dagen, beskæftiger sig med flere opgaver, svare telefoner, skulle være på toppen af alle detaljer af dine krævende job. Og du derefter gå hjem drænet, kaste en Lean retter i mikrobølgeovnen, flop ned på sofaen og spise aftensmad foran en “lov og orden” Kør igen.
Måske er du i det forkerte job. Her er nogle advarselstegn:
1. dine kollegaer fil stille og roligt ind på kontoret på ti minutter af otte. De deponere deres Starbucks kopper på skrivebordet, åbner deres dag planlæggere, og kommer lydløst til at arbejde. I mellemtiden, du i døren af medarbejderens lounge, stirrede ned ad gangen, tænker hvordan de industrielle tæpper på gulvet ville være perfekt for rulleskøjteløb.
Stiv struktur er ikke din taske. Du har brug for arbejde, der giver nogle bevægelsesfrihed, nogle planlægningsfleksibilitet. Hvis du er faktisk koordineret nok til Rollerblade uden ender i en støbt, kan du overveje at blive en træner i det lokale fitnesscenter. Hvis ikke, salg eller kundeservice, der kræver rejse til kunders arbejdspladser vil tillade dig at planlægge din egen dag og nyde at være på vej, som du gør din vej til dine forskellige aftaler.
2. vicedirektør med ansvar for finans hænder dig en tyve-siders forslag, komplet med kolonner og kolonner af tal. Han beder dig om at læse korrektur på det, og ved den måde, han har brug for det i en halv time. Han går væk, og du kigger på uret, så forslaget, så det papir shredder sidder lige ved siden af dig. Du ser på uret, forslag, papir shredder, forslag, paper shredder.
Tvangspræget opmærksomhed for detaljer er ikke din idé om en god tid. Måske har du brug for noget, der involverer flere kreativitet, mere input fra dig selv. Hvis du har en kunstnerisk flair, er computer grafisk design noget, du måske ønsker at prøve. Mens dens gør kræver en orientering til detaljer, det også fodrer den kreative del af din sjæl.
3. din mindst favorit salgschef beder dig om at skrive et brev til ham – for tiende gang denne dag. Han skriver det op selv på sin computer, udskriver det ud, sletter oprindelige og hænder udskriften skal du skrive. Du undskylde dig selv, køre til ‘ dametoilet, holde dit hoved i skraldespanden og råber, “Gør det selv!”
Du nyder ikke rollen “støtte personale”. Du skal finde et job, hvor du kan være i afgift; Leder du efter en tilsynsførende stilling, eller et job, der fører til en tilsynsførende stilling, kunne være perfekt for dig.
4. du har studeret Microsoft Office i måneder. Du er nu travlt med at skabe en whiz-bang Excel-regneark, så din chef kan spore udgifter for hver afdeling. Derefter telefonen ringer… som receptionist du feltet telefonopkald, tilslutte der ringer til en af halvtreds ledere, skrive breve, fil korrespondance, samlede op bekostning underkjoler – og bide dine negle ’til de er nubs.
Du hader multitasking! At du betyder multitasking, gør en masse ting tilstrækkeligt, i stedet for én ting perfekt. Du har fået færdigheder, nu skal du det rigtige job. Finde noget, der udnytter din ekspertise i Excel i stedet for jonglering snesevis af opgaver ad gangen.
5. du er en vejleder, travle uddannelse en ny arbejder. Underordnede kommet til dig hvert par minutter, stille spørgsmål du mener, at de kunne løse sig selv. Du elsker den uddannelse aspekt af dit job, bare ikke afbrydelser.
Du er en lærer på hjertet. Der er masser af handelshøjskoler, computer klasser, selv high skoler og gymnasier, der har brug for nogen med købmandskab. Overveje at blive en lærer eller en træner, og fokusere på behov dine studerende på fuld tid.
Du kan blive overrasket over at finde at de færdigheder, du har udviklet i dit nuværende job kan føre til noget bedre, og mere i harmoni med din personlighed. Med en lille tweeking af dit jobfærdigheder og prioriteringer, kan du bare finde den perfekte job! Derudover tage tid til at tjekke hvordan arbejdsgiverne ser på fremtidsudsigterne og medarbejder vurderingsredskaber de kan bruge under ansættelse proces.