Beskytte dine aktiver og fremtid med forurening ansvarsforsikring

(ARA) – frygt for, at miljøet vil lide under den republikanske administration er malplacerede, siger verdens førende forurening ansvar eksperter. Privatisering og Skift til staten håndhævelse, er forureningen bliver hurtigt afdækket. Gode nyheder for moder natur–ødelæggende nyheder for dem betale clean-up regningen.

Faktum er, næsten alle business – fra gårde og skoler, til entreprenører og udviklere, til printere og fabrikanter–er en potentiel forureneren overfor tredjemand erstatningskrav, oprydning omkostninger, business afbrydelse, og skadelige omtale. Det er ifølge de miljømæssige forsikringseksperter på Assurex International, verdens største privatejet risikostyring og kommercielle forsikringsmæglere gruppe.

Ironisk nok, virksomhedsejere, der vier betragtelige ressourcer bygge sunde organisationer ofte risikerer det hele ved forsømme forurening ansvar forsikringsdækning. De tror fejlagtigt deres selskaber er gratis af miljømæssige eksponeringer, eller at forurening dækning er ikke tilgængelig eller ubetalelige. Begge antagelser er falske og potentielt dyre til virksomheder store som små.

Tidligere og nuværende jord og virksomhedsejere, affald generatorer og transportvirksomheder kan holdes ansvarlig for miljømæssige eksponeringer. “Erhverve en virksomhed, der begravede kampvogne 15 år siden, konstruere boliger på arsen-snøret landbrugsjord, bygge en skole på giftige jord, og du vil dele ansvar med forureneren–medmindre du har miljømæssige ansvarsforsikring,” konstaterer Assurex formand og CEO Thomas W. Harvey.

Miljømæssige forsikring hjælper offset omkostninger forbundet med forurening oprydning, business afbrydelse, retssager, byggeri forsinkelser og egenskaben værdi formindskelse. “Environmental forsikring kan betyde forskellen mellem business overlevelse og ødelæggende økonomiske tab,” siger Harvey.

Du behøver ikke at være en kemiske producent eller andre store operation til at være i risiko for miljøansvar. Virksomheder med store og små er potentielle forurenere. For en lille, nabolag købmand, kunne bare en brudt flaske af ammoniak frigive dampe, overvinde shoppere og skabe potentielle erstatningsansvar problemer.

På en noget større skala, tage sagen om iværksætteren, der købte en aldrende fastfood restaurant. Mens remodellering opdagede den nye ejer, underjordisk opbevaring tanks begravet 20 år tidligere da en tankstation sad på webstedet. De nye og tidligere ejere fælles ansvar for at fjerne tankene til en pris af $20.000 til $1 millioner. Med en miljøansvar forsikringspolice på plads, kan oprydning omkostninger dækkes.

Store organisationer oplever miljømæssige overraskelser, ligeledes. Når byggeriet begyndte på en $200 millioner skole kompleks i Los Angeles, havde embedsmænd ingen idé om deres state-of-the-art learning center sad på giftige jord. Når miljøforurening blev afdækket, stoppede byggeri på den næsten komplet bygning. Havde en site undersøgelse gennemført forud for opførelsen, kunne denne dyre katastrofe have været undgået.

Mens en site undersøgelse bør være en del af fusionen, erhvervelse eller fast ejendom transaktion, undlader undersøgelser nogle gange at grave engagementer. Miljømæssige forsikring, på den anden side er en bestemt måde at overføre risici og afbøde finansielle tab.

Ifølge Brad Maurer, miljøekspert forsikring med New York City-baserede Assurex Partner Frenkel & Co, vil de fleste erhvervsledere være overrasket over at erfare, hvad er dækket af en forsikring miljøpolitik. “Forsikringen kan dække eksisterende engagementer i dag, såvel som fremtidige risici. Selv kendte miljøforhold kan dækkes, hvis undersøgelser viser, at der ikke er nogen umiddelbare sundhedsmæssige trussel,”bemærker Maurer.

“Miljømæssige forsikringspolicer bliver populære værktøjer til fast ejendom og forretningstransaktioner,” tilføjer Maurer. “Environmental forsikring giver købere og sælgere til at overføre en del ‘s miljømæssige risiko for en forsikringsgiver, snarere end spilde tid og penge forhandler der vil bære og finansiere risikoen.”

Assurex miljømæssige risiko management eksperter identificere seks forurenings-relaterede tab typisk dækket af en forsikring:

Forsvar omkostninger, når en tredjeparts filer en retssag mod sikrede.

Defense udgifter relateret til regering-mandat oprydning.

Interne firmaudgifter, herunder business afbrydelse udgifterne til oprydning.

Udvikling forsinkelser når kemiske trommer eller andre miljøforhold opdages på byggepladser.

Egenskaben værdi formindskelse.

Desuden kan banker og andre långivere købe forsikring til at betale ejendom lån efter miljøforhold er opdaget.

Forurening ansvar eksperter på Assurex tilbyde tips til at hjælpe virksomheder og jordejerne undgå miljøkatastrofe:

Rådføre sig med en erfaren forsikringsmægler fortrolig med de miljømæssige risici over for din virksomhed og industri. En forurening ansvar ekspert vil vide hvad dækningsområder findes, som forsikringsselskaberne vil garantere din risiko, og hvordan man kan forhandle den bedste dækning på det mest attraktive koste. Fordelen ved høring af en kyndig professionel fremgår af oplevelsen en Assurex Partner havde med en større fødevarer engros klient. En fødevare industri specialist, mægleren kontaktede en underwriter, der var lige så vidende om klientens risici. Fordi Assurex Partner/underwriter holdet anerkendt ammoniak som en fælles kølemiddel og potentielle forureneren, grossisten var dækket når en ammoniak Sky fra anlægget lukket en af østkystens største broer, sender vejafgift arbejdere på hospitalet og pendlere til alternative ruter.

Lad ikke en miljømæssig krise blind-side dig. Gøre nødvendige due diligence, og se dybt ind i fortiden af enhver virksomhed eller ejendom, du planlægger at købe. Før du køber ejendom, altid hyre en ingeniør til at gennemføre en fase 1 miljøvurdering. Havde bolig udviklere adspurgte berygtede kærlighed kanalen før opbygningen af boliger og en skole på stedet, børn, lærere og forældre ville ikke have været udsat for denne dødbringende kræft klynge.

Overføre risiko med miljømæssige ansvarsforsikring. Citater er gratis, og dækningen er bredere og mere overkommelig end nogensinde. Miljømæssige forsikring tilbyder en økonomisk måde at adresse usikkerhed. Den egenskab, der ligner en rolig græs i dag måske engang har været stedet for giftige dumping. Nuværende ejere, tidligere ejere, affald generatorer og transportvirksomheder kan alle holdes ansvarlig, med tilbagevirkende kraft til 1920erne. Miljømæssige forsikring tilbyder fred i sindet ved at overføre risikoen og ansvaret væk fra dig til forsikringsselskabet.

Lad ikke en uerfaren forsikringsagent praksis på din virksomhed. Miljømæssige eksponeringer og forsikring dækningsområder er komplekse. En novice, uvidende om tilgængelige forurening påtegninger, måske ikke indse, at en forurening ansvar politik alene ikke altid tilbyde passende dækning.

Yderligere oplysninger om Assurex International, besøg www.assurex.com.