Et skæg klæder virkelig mange mennesker, og når man går forbi en flot høj mand på gaden med fuldskæg, kan man ikke andet en selv at drømme om et. Men så flot som et skæg nu ser ud, så svært er det også at passe. Det kræver jævnlig pleje og klipninger, for ikke at komme til at se meget usoigneret og trist ud. Mange mennesker med skæg har regnet dette ud, men når man for første gang gror et skæg, kan det være en fordel at læse disse råd.

Anskaf dig en skægtrimmer

Et skæg kan rigtigt hurtigt efter en barbering hos frisøren, komme til at se langt og usoigneret ud. Derfor kan det være en god ide selv at anskaffe sig en skægtrimmer, dette giver dig muligheden for at justere på skægget, når det ser sjusket ud. Fordelen ved en skægtrimmer er også, det er meget svært at lave fejl med den, idet du kan indstille den til en speciel længde. Længden den kan klippe afhænger dog af hvilken maskine der er tale om, og det kan derfor være en strålende ide at læse en skægtrimmer test, for at finde den maskine som matcher dine ønsker. På testoverblikket.dk, kan du også finde vurderinger af alt fra trampoliner til køleskabe.

Undgå eventuelle madrester

Dit skæg sidder et meget udsat sted, idet det i løbet af en hel dag er udsat for en hel del slid fra ulækre madvarer. Du kan spilde alverdens forskellige drikkevarer i skægget, og det er et oplagt sted for madrester at sætte sig fast. Derfor er det vigtigt man plejer skægget ordentlig, for at undgå det simpelthen bliver klamt. Dette kan man gøre ved en grundig rengøring af skægget, hvor man anvender en shampoo specielt til dette formål.